PREMIS Oberta la convocatòria del V Premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica

Miercoles 12 de Abril de 2017
Des del 2013, s’han realitzat als centres educatius catalans 183 projectes relacionats amb l’agricultura i l’alimentació ecològica. En l’edició d’enguany s’ha ampliat la data de presentació i s’ha incrementat la varietat de propostes que poden optar al guardó.


 

L'Associació Vida Sana i la Generalitat de Catalunya, mitjançant els departaments d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Ensenyament i Territori i Sostenibilitat han obert la convocatòria de la cinquena edició del Premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica. L’objectiu d’aquest premi és reconèixer l’esforç i la creativitat que fan alguns centres educatius que treballen amb aquesta temàtica.
Com a novetat d’aquesta edició, el termini de presentació serà de l’1 de juny al 15 de juliol del 2017. D’aquesta manera es podran presentar projectes o experiències pedagògiques que s’hagin desenvolupat al llarg del curs escolar 2016-2017. El premi enguany també incorpora una varietat més àmplia de propostes, ja que podran optar-hi qualsevol tipus de projecte, experiència o material de promoció de l’agricultura i l’alimentació ecològica.
D’altra banda, s’està estudiant la possibilitat de celebrar una Setmana Bio a l’escola durant la setmana lectiva que es faci el lliurament del premi. Durant aquesta setmana, tots els centres educatius interessats podran programar actuacions orientades a la divulgació i el foment de la producció i alimentació ecològiques. El premi es lliurarà durant el mes d’octubre a l’escola premiada l’any passat, El Submarí Lila d’El Milà (Tarragona).


BienvenidoEl Ecomensajero Digital

Suscribete para recibir los boletines de noticias.

Redes Sociales

Volver al inicio

Home | Términos del Sitio | Contacto